Bryggeriet Flakhaven

I rådhuset i centrum af Odense, finder man Bryggeriet Flakhaven. Her forener man den ædle brygkunst med det dansk/franske køkken. Det første man møder, når man træder ind af dørene på Bryggeriet Flakhaven, er det smukke og imponerende brygværk, som er med til at samle rummet, og går fra kælder til kvist.

Det yderst kompetente personale står altid klar til at guide og vejlede én gennem denne for nogen nye verden inden for ølkunsten.

I de store kobberkedler bliver der løbende lavet husets egen berømte bryg, som kan tappes friskt fra hanerne. Mere end 25 specialøl, fra hele verden, skænkes af de smukt opstillede taphaner i kælderen.

I det åbne køkken kan man følge med i madlavningen. Køkkenet er dansk/fransk, og er sammensat med udgangspunkt i øllet.

Det betyder, at der til hver ret er en anbefalet øl, eller at der indgår øl i retten. Menuen skifter løbende efter sæsonen, og tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Køkkenchefen Jesper Danielsen har med sin store erfaring fra både det danske, og det internationale køkken, samt en uddannelse som ølsommerlier, fingeren på pulsen, for hvordan man får sammensat den helt rette menu.

Udendørsservering på en af de bedste solbeskinnede pladser i byen. Forskellige events såsom ølsmagning eller hvordan man selv kan lære at brygge øl.


Følg med på Facebook


Følg med på Instagram