16. april 2019

Stor påskebuffet hos Oven Vande Ved Volden i Fredericia

Hos Oven Vande Ved Volden i Fredericia kan du alle påskedage fra kl. 12-15 få stor påskebuffet.

Skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og påskesøndag kan du få den helt store påskebuffet hos Oven Vande Ved Volden. 2. påskedag holder restauranten lukket.

Du kan glæde dig til en overdådig menu af klassiske og nytænkte påskeretter, hvor alt er i samme kvalitet, som du forventer hos Oven Vande Ved Volden. 

De kolde forretter

  • Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
  • Rug stegte sild i lage med æble løg salat
  • Fersk røget laks med slikasparges og spinat a la creme
  • Æg med skaldyrs mayonnaise og krebsehaler
  • Husets graved laks med akvavit og senneps dild dressing
  • Lune blinis med Grønlandske stenbiderrogn og rørt creme fraiche
  • Hjemmelavet hønsesalat med sprødt bacon

De lune retter

  • Frisk stegt rødspættefilet med remulade og citron
  • Indbagt laks med spinat og svampe hertil hummer sauce
  • Butterdejs tarteletter med høns i asparges
  • Lammekølle med gratin kartofler
  • Sprødstegt ribbenssteg
  • Hjemmelavede Frikadeller
  • Quiche Lorraine fransk bacon tærte med porre og gruyere

Ost & Sødt

  • Udvalg af spændende gårdoste med lækkert tilbehør
  • Mormors dejlige æblekage med makron og flødeskum
  • Citron fromage med knas og hindbær coulis
  • Udvalg af hjemmebagt brød og smør

Altsammen får du til en pris af 285 kr. pr. person, mens børn under 12 år spiser til halv pris. 

Læs mere om Oven Vande Ved Volden på BEST OF Fyn lige her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også